guille
Pocetnik
Broj komentara : 10
Registration date : 2009-06-02
|
Naslov komentara: Igraj Igrice i zaradi $$$ Besplatno 5$ Deposita Tue Apr 20, 2010 7:13 pm |
|
|
-Igrate igrice -Ulazete i takmicite se medju 2-3-4 playera -BESPLATNO 5$ DEPOSITA -10$ cashout na paypal......ima jos par nacin
regajte se Your friends link is: http://www.prize.com/?ref=2148
|
|
secikesa
Pocetnik
Broj komentara : 16
Mesto : brcko
Registration date : 2010-04-09
|
Naslov komentara: Re: Igraj Igrice i zaradi $$$ Besplatno 5$ Deposita Tue May 11, 2010 11:05 pm |
|
|
igra li ko ovu igru imam jednu prijedlog. Imam na svom nalogu 11eura ali ne mogu da kesiram sve dok ne uradim prvi depozit pa ko ima 5eura da uplati na moj ac. Dijelim isplatu. Ne znam uopste je li ko imao iskustva da zatrazi isplatu sa ovog sajta da li uopste isplacuju. Ako ima neko zainteresovan neka mi se javi
|
|
lakpar
Vrlo Aktivan Clan
Broj komentara : 121
Registration date : 2009-08-24
|
Naslov komentara: Re: Igraj Igrice i zaradi $$$ Besplatno 5$ Deposita Wed May 12, 2010 5:59 pm |
|
|
Ja sam ulozio tih 5$ i zatrazio isplatu pre dve nedelje ali nista od toga tako da je moj predlog da ne ulazete nista. Inace poslao sam dva ticketa i odgovorili su mi tek juce i u mailu me pitali koji je moj username??????? Ako slucajno dobijem novac javicu ali ne nadajte se previse! Imam vec za jos jednu isplatu ali dzabe kad ni prvu nisam dobio...
|
|
Sponsored content
|
Naslov komentara: Re: Igraj Igrice i zaradi $$$ Besplatno 5$ Deposita |
|
|
|
|