|
Zaradite na PTC budi sretan isto ko i ja ;) |
|
|
Autor |
Poruka |
mali_od_akcije
Novajlija
Broj komentara : 3
Registration date : 2010-09-03
|
Naslov komentara: Zaradite na PTC budi sretan isto ko i ja ;) Fri Sep 03, 2010 1:24 am |
|
|
Dobrodošli na svoju budućnost! Fineptc je visoke kvalitete paid-to-click poslovanja. Što to znači za vas je da ćemo vam teško platiti gotovinom za jednostavno gledanje naše sponzorirane reklame. Sve što morate napraviti je stvoriti slobodan račun, a zatim provesti nekoliko minuta dnevno pregledavanja naših oglašivača websiteovi to povećanje stanje svog računa. Kada ste zaradili 10.000 $ na računu, možete zatražiti povući na Alertpay ili Paypal i poslat ćemo Vam plaćanje gotovinom!Proizvodi: Features: * Get Paid To Click Cash Linkovi! * $ 10 po PTC Klik * 50% Affiliate Zarada za preporuke * Linkovi Dostupan Daily, Guaranteed * Renomirani Business Ownership * Kvalitet Member Podrška * Izvrsne oglašavanja Cijene * FREE TO JOIN, Slobodan da zaradite! ************************************************** ****************************************** Što bi trebao učiniti da zaradite novac --- 1. Kliknite registrirati, a zatim stvoriti slobodan račun (možete kupiti nagrada račun također) 2. Prijavite se sa Vašim korisničkim imenom i lozinkom. 3. Kliknite na 'Zaradom Area' 4. Kliknite na 'Kliknite Linkovi' 5. Zatim kliknite na bilo koju od dodaje se. Kliknite na ovaj link ispod da se registrirate i početi zarađivati online.
http://www.fineptc.com/index.php?ref=mali_od_akcije
Molio bih sve koji se registriraju preko ovog linka nek budu u potpunosti aktivni svaki dan samo 5min nema šale nema smicalica uspio sam podignuti prvih 10 000$ vjerujte mi ljudi nečete požaliti To je jedan od rijetkih servera na netu di stvarno nema šale niti nikakvog namiještanja a Hvla dragom Bogu niti ULAGANJA Zarađujte ljudi zajedno samnom I zahvaljujem vam se unaprijed na Registraci
Vaš mali_od_akcije
|
|
|
|
rmarko
Moderator
Broj komentara : 521
Registration date : 2009-04-12
|
Naslov komentara: Re: Zaradite na PTC budi sretan isto ko i ja ;) Fri Sep 03, 2010 1:28 am |
|
|
Dobro dosao na forum! Samo da znas da je ovo SKAM,a ako tvrdis drugacije postavi dokaz o isplati?!
koju kazes da si dobio? Veruj mi nemoj da gubis vreme sa ovakvim sajtovima!
|
|
|
|
mali_od_akcije
Novajlija
|
Naslov komentara: Re: Zaradite na PTC budi sretan isto ko i ja ;) Fri Sep 03, 2010 1:34 am |
|
|
- rmarko (citat):
- Dobro dosao na forum!
Samo da znas da je ovo SKAM,a ako tvrdis drugacije postavi dokaz o isplati?!
nisam sad trenutno u mogucnosti poslati doakz jer nisam doma a mail koji sam dobio o preuzimanju novca sam izbrisao kroz par dana cu skenirati i staviti na forum papir na kojem pise kad i kolko je bila transakcija
hvala na komentaru
|
|
|
|
maloni1991
Legenda na forumu
Broj komentara : 228
Mesto : Kragujevac
Registration date : 2010-06-18
|
Naslov komentara: Re: Zaradite na PTC budi sretan isto ko i ja ;) Fri Sep 03, 2010 1:35 am |
|
|
- mali_od_akcije (citat):
- rmarko (citat):
- Dobro dosao na forum!
Samo da znas da je ovo SKAM,a ako tvrdis drugacije postavi dokaz o isplati?!
nisam sad trenutno u mogucnosti poslati doakz jer nisam doma a mail koji sam dobio o preuzimanju novca sam izbrisao kroz par dana cu skenirati i staviti na forum papir na kojem pise kad i kolko je bila transakcija
hvala na komentaru na nekom drugom forumu ti mozda i prodje ... ali ovde nece 1000%
|
|
|
|
rmarko
Moderator
Broj komentara : 521
Registration date : 2009-04-12
|
Naslov komentara: Re: Zaradite na PTC budi sretan isto ko i ja ;) Fri Sep 03, 2010 1:38 am |
|
|
Na kom procesoru si dobio novac>Alertpay,paypal,MB,LR? Je si li dobio samo e-mail da su ti poslali pare ili si ih dobio tj.podigao 10.000$???
|
|
|
|
maloni1991
Legenda na forumu
Broj komentara : 228
Mesto : Kragujevac
Registration date : 2010-06-18
|
Naslov komentara: Re: Zaradite na PTC budi sretan isto ko i ja ;) Fri Sep 03, 2010 1:40 am |
|
|
- rmarko (citat):
- Na kom procesoru si dobio novac>Alertpay,paypal,MB,LR?
Je si li dobio samo e-mail da su ti poslali pare ili si ih dobio tj.podigao 10.000$???
dobijo je isto ko sto ja na svakom drugom sajtu dobijem 1000000000000$ jer sam 999,999,999,999 visitor
|
|
|
|
mali_od_akcije
Novajlija
|
Naslov komentara: Re: Zaradite na PTC budi sretan isto ko i ja ;) Fri Sep 03, 2010 1:42 am |
|
|
- rmarko (citat):
- Na kom procesoru si dobio novac>Alertpay,paypal,MB,LR?
Je si li dobio samo e-mail da su ti poslali pare ili si ih dobio tj.podigao 10.000$???
Na Alertpay Nisam dobio samo mail bila je neka procedura cekanja nekoliko dana TJ malo vise do transakcije no o tome mi se sda bas i neda previse treba naklikati linkove i uvjeriti se ja sam pare dobio i mene boli k.... s oprštenjem
|
|
|
|
Money M.
Moderator
Broj komentara : 620
Registration date : 2008-07-05
|
Naslov komentara: Re: Zaradite na PTC budi sretan isto ko i ja ;) Fri Sep 03, 2010 3:01 am |
|
|
U nazivu teme bi trebalo da stoji ime sajta, edituj.
|
|
|
|
Admin
Admin
Broj komentara : 400
Registration date : 2008-07-04
|
Naslov komentara: Re: Zaradite na PTC budi sretan isto ko i ja ;) Fri Sep 03, 2010 1:35 pm |
|
|
Pa imas na alertpay izvestaj o uplati koji ne mozes da izbrisec pa nam daj screenshoot odatle ako si stvarno dobio evo ja cu prvi da ti budem ref. Ili si i ti nov u ovom ptc svetu pa pokusavas na prevaru da privuces refove, ako je to u pitanju samo da ti kazem da se to tako ne radi posto sam prilicno dugo u ovim vodama.
|
|
|
|
vatreni32
Legenda na forumu
Broj komentara : 172
Registration date : 2010-04-14
|
Naslov komentara: Re: Zaradite na PTC budi sretan isto ko i ja ;) Fri Sep 03, 2010 3:45 pm |
|
|
Slažem se u potpunosti i mislim da mali od akcije nema ništa
da je tako kako izgleda jbt ja bi rijesio za poso,nebi nista ni radio drugo sam bi to kliko i pare zarađivo ko car živio hahahhah
|
|
|
|
markoi91
Vrlo Aktivan Clan
Broj komentara : 139
Mesto : Nis
Registration date : 2010-02-16
|
Naslov komentara: Re: Zaradite na PTC budi sretan isto ko i ja ;) Fri Sep 03, 2010 8:02 pm |
|
|
tooooo bicemo bogati ,ajmo svi registracija ...
|
|
|
|
Money M.
Moderator
Broj komentara : 620
Registration date : 2008-07-05
|
Naslov komentara: Re: Zaradite na PTC budi sretan isto ko i ja ;) Sat Sep 04, 2010 3:41 am |
|
|
c'mon people...one payment is all it takes...
|
|
|
|
Sponsored content
|
Naslov komentara: Re: Zaradite na PTC budi sretan isto ko i ja ;) |
|
|
|
|
|