investnet
Pocetnik
Broj komentara : 6
Registration date : 2010-11-03
|
Naslov komentara: GetinFree-zaradi $50 Wed Nov 03, 2010 5:48 pm |
|
|
EVO JOŠ JEDNOG NOVITETA I PRITOM NAPOMINJEM DA NE KOŠTA NIŠTA Još je preostalo samo 39 dana da se zaradi novac Za vrijeme ovih 39 preostalih dana, možete zaraditi dolare: * zaradi $50 USD za registraciju * zaradi $50 USD za postavljanje profila * zaradi $25 USD za svakog prijatelja kojeg učlaniš na site * zaradi $10 USD za svakog kojeg tvoj prijatelj učlani! Sav novac se akumulira u GetinFree kredit banci. Možete maksimalno alkumulirati do $100,000 USD. Kako potrošiti zaradjeni novac? Trgovanje valutama Otvorite konto za trgovanje valutama na FXPRIMUS i koristite svoje kredite kao realni novac. Konverirajte do $10,000 USD kredita u realni novac na FXPRIMUS. Od 1.11.2010, moći ćete koristiti svoj novac i u aukcijama raznih proizvoda, za putovanja, online igre, elektroniku, modu itd.. Požurite jer vrijeme curi. Ova opcija vrijedi još samo 39 dana!
UPIS JE BESPLATAN:
http://GetinFree.com/landing.php?r=invest2day
|
|
KasperskyKasa
Aktivan Clan
Broj komentara : 53
Registration date : 2010-09-01
|
Naslov komentara: Re: GetinFree-zaradi $50 Thu Nov 04, 2010 5:53 pm |
|
|
ajd registriral sam se makar mi je već dost tih sajtova gdje kao možeš dobre pare zaradit
|
|
investnet
Pocetnik
Broj komentara : 6
Registration date : 2010-11-03
|
Naslov komentara: Re: GetinFree-zaradi $50 Fri Nov 05, 2010 1:50 am |
|
|
- KasperskyKasa (citat):
- ajd registriral sam se makar mi je već dost tih sajtova gdje kao možeš dobre pare zaradit
Nista nas ne kosta. Vidjet cemo sto ce biti od svega toga. U svakom slucaju cu izvjestavati o novostima vezano za ovaj program.
|
|
Sponsored content
|
Naslov komentara: Re: GetinFree-zaradi $50 |
|
|
|
|