| PTC zarada Forum namenjen ljudima koje zanima PTC nacin zarade na internetu. |
|
|
Autor |
Poruka |
vorda
Clan
Broj komentara : 41
Registration date : 2009-01-05
|
|
|
|
natashaha
Clan
Broj komentara : 28
Registration date : 2010-02-18
|
Naslov komentara: Re: clickersheaven Thu Feb 18, 2010 2:17 pm |
|
|
Da li neko klikce ovde??? Ovo sto je napisano gore ocigledno ne vazi vise... Ja sam registrovana nekih 20ak dana i nakupila sam 37,5$ ali ne znam koliko je pouzdan sajt... Vidim da ima dosta clanova,ali niigde ne mogu da nadjem nesto o njemu. Kad sam se registrovala minimum za Alertpay je bio 25$ a sad su povecali na 100$ dok je za paypal samo 25$. Dnevno izbaci preko 400 linka od 0,0001 do 0,06$, neka dnevna zarada je oko 3$ (bez referala, od njih ide 25%)
ovo je moj link ako neko hoce da proba
Edit: Link moze da ostavi samo pokretac teme
|
|
|
|
srboljub89
Moderator
Broj komentara : 492
Mesto : Bijeljina, Republika Srpska
Registration date : 2009-08-27
|
Naslov komentara: Re: clickersheaven Thu Feb 18, 2010 2:23 pm |
|
|
- natashaha (citat):
- Da li neko klikce ovde???
Ovo sto je napisano gore ocigledno ne vazi vise... Ja sam registrovana nekih 20ak dana i nakupila sam 37,5$ ali ne znam koliko je pouzdan sajt... Vidim da ima dosta clanova,ali niigde ne mogu da nadjem nesto o njemu. Kad sam se registrovala minimum za Alertpay je bio 25$ a sad su povecali na 100$ dok je za paypal samo 25$. Dnevno izbaci preko 400 linka od 0,0001 do 0,06$, neka dnevna zarada je oko 3$ (bez referala, od njih ide 25%)
http://www.clickersheaven.info/index.php?ref=natashaha Aurora sajt. Oni ne placaju. Izuzev nekih.
|
|
|
|
natashaha
Clan
|
Naslov komentara: Re: clickersheaven Thu Feb 18, 2010 2:24 pm |
|
|
- srboljub89 (citat):
- natashaha (citat):
Ovo sto je napisano gore ocigledno ne vazi vise... Ja sam registrovana nekih 20ak dana i nakupila sam 37,5$ ali ne znam koliko je pouzdan sajt... Vidim da ima dosta clanova,ali niigde ne mogu da nadjem nesto o njemu. Kad sam se registrovala minimum za Alertpay je bio 25$ a sad su povecali na 100$ dok je za paypal samo 25$. Dnevno izbaci preko 400 linka od 0,0001 do 0,06$, neka dnevna zarada je oko 3$ (bez referala, od njih ide 25%)
Edit: Link moze da ostavi samo pokretac teme Aurora sajt. Oni ne placaju. Izuzev nekih. Sta ti znaci aurora?
|
|
|
|
srboljub89
Moderator
Broj komentara : 492
Mesto : Bijeljina, Republika Srpska
Registration date : 2009-08-27
|
Naslov komentara: Re: clickersheaven Thu Feb 18, 2010 5:36 pm |
|
|
- natashaha (citat):
- srboljub89 (citat):
- natashaha (citat):
Edit: Link moze da ostavi samo pokretac teme Aurora sajt. Oni ne placaju. Izuzev nekih. Sta ti znaci aurora? To su sajtovi na kojima je cena klika sasvim mala. A na njima mozes da reklmiras druge PTC, jeftino.
|
|
|
|
natashaha
Clan
|
Naslov komentara: Re: clickersheaven Thu Feb 18, 2010 10:45 pm |
|
|
- srboljub89 (citat):
- natashaha (citat):
- srboljub89 (citat):
- natashaha (citat):
Edit: Link moze da ostavi samo pokretac teme Aurora sajt. Oni ne placaju. Izuzev nekih. Sta ti znaci aurora? To su sajtovi na kojima je cena klika sasvim mala. A na njima mozes da reklmiras druge PTC, jeftino. aha ok
|
|
|
|
Sponsored content
|
Naslov komentara: Re: clickersheaven |
|
|
|
|
|