PTC zarada
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PTC zarada

Forum namenjen ljudima koje zanima PTC nacin zarade na internetu.

HomeHome  Latest imagesLatest images  TražiTraži  RegistracijaRegistracija  Login  

Buxout-novi od trusted admina

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : Previous  1, 2
Autor Poruka
Admin
Admin
Admin
Admin

Broj komentara : 400
Registration date : 2008-07-04

Buxout-novi od trusted admina - Page 2 Vide
KomentarNaslov komentara: Re: Buxout-novi od trusted admina   Buxout-novi od trusted admina - Page 2 EmptyWed Sep 24, 2008 10:04 pm

Podigli su cenu za instant a i kupljeni referali ne klikaju bas nesto nijh 10 kao 5 dobrih Evil or Very Mad
Definitivno ne ulazem vise na ovaj sajt nadam se da cu da izvucem ono sto sam ulozio Laughing

Evo i ss da vidite kako klikaju kupljeni refovi.

Buxout-novi od trusted admina - Page 2 Clip_190
Na vrh Go down
http://www.ptczarada.info
legolas
Vrlo Aktivan Clan
Vrlo Aktivan Clan
legolas

Broj komentara : 149
Registration date : 2008-07-13

KomentarNaslov komentara: Re: Buxout-novi od trusted admina   Buxout-novi od trusted admina - Page 2 EmptySat Sep 27, 2008 3:35 pm

Ne znam sta da kazem...meni naklika 10 mojih aktivnih i 20 (sad ima 30) kupljenih po nekih 90 centi na dan (ocekujem sa ovih novih 10) preko 1 $.

BTW, stigla mi i 2. instant isplata

Buxout-novi od trusted admina - Page 2 011424936

Odmah sam je reinvestirao u novih 10 refova, od tih 10, 8 klika, a ova 2 sto ne klikaju, promenicu, ako tako (ne)nastave Very Happy za dan-dva

Buxout-novi od trusted admina - Page 2 Buxoutrefovibr0.thBuxout-novi od trusted admina - Page 2 Thpix

Nije da su neki sampioni u klikanju, al' ide polako (nisu svi ludaci k'o mi) Very Happy

Uostalom, do sad sam na tom sajtu u minusu, kad se preracunam, 15 $ (ulozio 10 $ za prvih 10 refova, onda dodao 5 $ za drugih 10, ovih trecih 10 refova sam kupio od isplate). "Peglacu" do 100 refova barem, a mozda i uzmem premijum, mada je poskupeo (sa 59 na 85 $). No, "o tom, potom" Wink
Na vrh Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

KomentarNaslov komentara: Re: Buxout-novi od trusted admina   Buxout-novi od trusted admina - Page 2 EmptyWed Oct 01, 2008 5:04 pm

Evo i ja sam dobio Instant isplatu sa ovog sajta.
Ali nemam nameru vise da ulazem u ovaj sajt zato sto nisam zadovoljan sa kliktanjem kupljenih referala.

Buxout-novi od trusted admina - Page 2 Buxoutisp
Na vrh Go down
legolas
Vrlo Aktivan Clan
Vrlo Aktivan Clan
legolas

KomentarNaslov komentara: Re: Buxout-novi od trusted admina   Buxout-novi od trusted admina - Page 2 EmptySat Oct 11, 2008 11:12 am

Treca instant isplata, reinvestirano u 10 novih refova Wink

Buxout-novi od trusted admina - Page 2 011811519
Na vrh Go down
fire_fox
Clan
Clan

Broj komentara : 33
Registration date : 2008-09-17

KomentarNaslov komentara: Re: Buxout-novi od trusted admina   Buxout-novi od trusted admina - Page 2 EmptySat Oct 11, 2008 1:21 pm

A kod mene bas suprotno. Ja sam jako zadovoljan sa kupljenim referralima.
Za sad imam oko 3$ na dan.

Imam premium, 96 direktnih i 75 kupljenih referrala.
Direktni nisu bas nesto aktivni. Par njih dobro klika ostali uopce ne ili nesto malo.

Za sad sam dobio 23.307 $
Trenutno stanje racuna: 9.3925 $

Znaci danas na vecer mogu zatraziti jos jednu isplatu i odmah kupiti jos 10 referrala.
Na vrh Go down
http://wwwposao.com
Admin
Admin
Admin
Admin

KomentarNaslov komentara: Re: Buxout-novi od trusted admina   Buxout-novi od trusted admina - Page 2 EmptySat Oct 11, 2008 2:00 pm

Izgleda da je fora u tome da se kupi premium, ali sad mislim da tih 89 mogu ipak pametnije da ulozim na neki drugi sajt gde je ROI malo brzi.
Na vrh Go down
fire_fox
Clan
Clan

Broj komentara : 33
Registration date : 2008-09-17

KomentarNaslov komentara: Re: Buxout-novi od trusted admina   Buxout-novi od trusted admina - Page 2 EmptySat Oct 11, 2008 7:09 pm

Kao sto kazes, ocito da je fora u kupovini premiuma. Evo isplatio sam si jos 10,26$ i odmah za to uzeo jos 10 referrala.

Sad ih imam 85 kupljenih pa ce ici jos brze Smile
Na vrh Go down
http://wwwposao.com
legolas
Vrlo Aktivan Clan
Vrlo Aktivan Clan
legolas

KomentarNaslov komentara: Re: Buxout-novi od trusted admina   Buxout-novi od trusted admina - Page 2 EmptySat Oct 25, 2008 9:15 pm

Stigla nova isplata, pazario novih 10 refova (imam sad 50 kupljenih, jos mi "samo" premijum fali) Wink

Buxout-novi od trusted admina - Page 2 012210140
Na vrh Go down
legolas
Vrlo Aktivan Clan
Vrlo Aktivan Clan
legolas

KomentarNaslov komentara: Re: Buxout-novi od trusted admina   Buxout-novi od trusted admina - Page 2 EmptyTue Nov 18, 2008 3:53 pm

U medjuvremenu je sela jos jedna isplata, ali ovaj put nisam uzimao nove refove (red je da nesto i zaradim) Wink

Buxout-novi od trusted admina - Page 2 012662601

I jos nesto: danas su smanjili cenu za reciklazu neaktivnih kupljenih sa 25 na 10 centi, tako da sam odm'a frkn'o 5 komada...Sutra cu jos Wink
Na vrh Go down
legolas
Vrlo Aktivan Clan
Vrlo Aktivan Clan
legolas

KomentarNaslov komentara: Re: Buxout-novi od trusted admina   Buxout-novi od trusted admina - Page 2 EmptyMon Dec 08, 2008 10:27 pm

Najzad sam pazario premijum, nadam se da nije prekasno... Smile Trenutno su refovi na Bozicnoj "akciji", 100 komada 70 $ Smile Takodje ste mozda primetili da je reciklaza refova puno jeftinija, 10 umesto 25 centi po komadu.
Na vrh Go down
Hamburger
Clan
Clan

Broj komentara : 29
Registration date : 2008-12-08

KomentarNaslov komentara: Re: Buxout-novi od trusted admina   Buxout-novi od trusted admina - Page 2 EmptyMon Dec 15, 2008 11:47 am

Prestali sa radom Sad
Na vrh Go down
goran_b
Aktivan Clan
Aktivan Clan

Broj komentara : 70
Registration date : 2008-10-01

KomentarNaslov komentara: Re: Buxout-novi od trusted admina   Buxout-novi od trusted admina - Page 2 EmptyMon Dec 15, 2008 1:25 pm

Da ne veruje covek No
Na vrh Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

KomentarNaslov komentara: Re: Buxout-novi od trusted admina   Buxout-novi od trusted admina - Page 2 EmptyMon Dec 15, 2008 3:13 pm

A ja taman nakupio dovoljno za drugu isplatu Evil or Very Mad
Da sam uspeo da dobijem isplatu bio bi u zaradi nekoliko dolara u odnosu na ono sto sam ulozio. Suspect
Na vrh Go down
Money M.
Moderator
Moderator

Broj komentara : 620
Registration date : 2008-07-05

KomentarNaslov komentara: Re: Buxout-novi od trusted admina   Buxout-novi od trusted admina - Page 2 EmptyMon Dec 15, 2008 6:57 pm

Sta da kazem, ja sam se mucio sa ovim sajtom skoro od pocetka. Nekad se desavalo da nece da mi prizna ni jednu reklamu, nekad tek posle petog puta prihvati. Mnogo sam na njemu izgubio vremena, a nisam stigao do isplate. Jedan direktni referral nestao, drugog tek nabavio. Ne ide mi u glavu sta znaci VIP clanstvo kad sam svaki dan imao svega 4-5 adsa, a u proseku pola od toga se nije moglo verifikovati Mad
Na vrh Go down
Dejan84
Moderator
Moderator
Dejan84

Broj komentara : 429
Mesto : Srbija
Registration date : 2008-08-19

KomentarNaslov komentara: Re: Buxout-novi od trusted admina   Buxout-novi od trusted admina - Page 2 EmptyMon Dec 15, 2008 9:39 pm

Stvarno u k.... scratch confused No Mad Suspect
Na vrh Go down
djordje5
Vrlo Aktivan Clan
Vrlo Aktivan Clan

Broj komentara : 108
Mesto : Banja Luka
Registration date : 2008-10-12

KomentarNaslov komentara: pozz   Buxout-novi od trusted admina - Page 2 EmptyMon Dec 15, 2008 10:24 pm

Katastrofa, ljudi jbga...
Na vrh Go down
legolas
Vrlo Aktivan Clan
Vrlo Aktivan Clan
legolas

KomentarNaslov komentara: Re: Buxout-novi od trusted admina   Buxout-novi od trusted admina - Page 2 EmptyThu Dec 18, 2008 3:43 pm

JBG...A ja taman kupio premijum i refove...Trazio sam od AP povrat sredstava, videcemo sta ce biti...120 $ nije bas malo Sad Za neverovati je da su "pukli"...Sad ostali na instant sceni malo njih: neobux (stabilan) i ThinkBux (to cemo jos vdeti, za sad je OK, ali samo za brilliante i (valjda) premijume...Standardi bi trebalo 7 dana...
Na vrh Go down
Dejan84
Moderator
Moderator
Dejan84

Broj komentara : 429
Mesto : Srbija
Registration date : 2008-08-19

KomentarNaslov komentara: Re: Buxout-novi od trusted admina   Buxout-novi od trusted admina - Page 2 EmptyThu Dec 18, 2008 8:26 pm

legolas (citat):
Culi ste za Earn3, Clicksia, Incentria, Extra10.
Admin im je Willj. Dugo je u ovom poslu i ima trusted PTC-ove.
Sad ima novi Buxout i jos je prelaunch.

Po clicku je 0.01$, za ref click 0.01$.
Isplata je na Alertpay min 10 $.
Premium je 59$ kao i na Earn3, za godinu, a click 0.0125$.
Za standarde ima 6 ads, dok za premiume cak i 30 dnevno.

Ko zeli da pogleda, link je:

Buxout

Pa ovaj Admin je Scamer nad Scamerima, skoro svi ovi sajtovi su Scam. Mene banovali s njihovog zajedničkog Spluger foruma, jer sam pričao da je Angelbux Scam, što i jeste.
Sada je odjednom Extra10 postao instant... cyclops
Izgleda da pokupe lovu s uplate od premijuma i ajd ćao... albino
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Buxout-novi od trusted admina   Buxout-novi od trusted admina - Page 2 Empty

Na vrh Go down

Buxout-novi od trusted admina

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 2/2 Idi na stranicu : Previous  1, 2