PTC zarada
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PTC zarada

Forum namenjen ljudima koje zanima PTC nacin zarade na internetu.

HomeHome  Latest imagesLatest images  TražiTraži  RegistracijaRegistracija  Login  

IsabelMarco's- moj prvi sajt

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : 1, 2  Next
Autor Poruka
milantche
Aktivan Clan
Aktivan Clan
milantche

Broj komentara : 58
Registration date : 2008-07-05

IsabelMarco's- moj prvi sajt Vide
KomentarNaslov komentara: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptySun Jul 06, 2008 11:10 pm

Pozdrav, narode! Na ovaj sajt uvek klikcem prvi kada otvorim net. Ovo je jedan od retkih koji pocne odbrojavanje PRE nego se ucita cela stranica, sto meni godi jer imam sporiji net.
Evo prilike da budete referali jednom entuzijasti, koji ovo radi preko dial-upa!!

http://isabelmarco.com/?r=milantche

P.S. Svidja mi se i to sto su nastupili kao par (bracni ili neki drugi)
Na vrh Go down
milantche
Aktivan Clan
Aktivan Clan
milantche

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyTue Aug 12, 2008 6:39 pm

Kada kliknem na njihov link, dobijem da ta adresa NE POSTOJI! Da li je moguce? Sad
Na vrh Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Broj komentara : 400
Registration date : 2008-07-04

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyTue Aug 12, 2008 6:41 pm

Verovatno imaju nekih problema sa serverom, to je jedan on najboljih PTC sajtova ne verujem da ce bas tako da nestanu sa scene. Probaj malo kasnije i pre im se desavalo da budu offline po pola dana.
Na vrh Go down
http://www.ptczarada.info
milantche
Aktivan Clan
Aktivan Clan
milantche

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyTue Aug 12, 2008 6:44 pm

Nazalost, probao sam i juce Sad

I ja se uzdam u njihovu reputaciju i nadam se najboljem.
Na vrh Go down
Money M.
Moderator
Moderator

Broj komentara : 620

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyTue Aug 12, 2008 7:00 pm

Kod mene radio juce, a radi i danas bez problema. Probaj ponovo, budi uporan
Na vrh Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyTue Aug 12, 2008 7:49 pm

Izgleda da opet imaju probleme sa DNS serverima, probajte da restartujete racunar ili da uradite repair na konekciji, meni je tako proradilo.
Evo sad trenutno klikam na reklame.
Na vrh Go down
milantche
Aktivan Clan
Aktivan Clan
milantche

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyFri Aug 15, 2008 7:17 pm

Ok stvar, i kod mene proradilo cheers
Na vrh Go down
Money M.
Moderator
Moderator

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyTue Aug 26, 2008 5:01 pm

Jesu li stvarno doziveli DOS napad ili sta?
Ja konstantno imam problem sa ucitavanjem sajta.
Na vrh Go down
legolas
Vrlo Aktivan Clan
Vrlo Aktivan Clan
legolas

Broj komentara : 149
Registration date : 2008-07-13

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyTue Aug 26, 2008 7:13 pm

Da, jesu, a takodje i crewbux i bux.to, kako sam shvatio, neka hakerska grupa iz Makedonije, ima o tome na crewbux forumu, pogledajte OVDE
Na vrh Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyTue Aug 26, 2008 7:21 pm

Ma nemaju Makedonci toliki bandwidth da bi mogli da izvedu dos napad tih razmera. Vidis da ljudi pricaju o dos zastiti od 1Gbps. MAkedonija cela ne verujem da ima toliki bandwidth (bez namere da vredjam Makedonce).
Na vrh Go down
Money M.
Moderator
Moderator

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyTue Aug 26, 2008 7:37 pm

Ja danima nisam mogao da pristupim IM-u. Stajalo neko obavestenje. Posto sam sve probao, brisao i cache i cookies i menjao browsers i ...na kraju sam podesio konekciju za pristup preko OpenDNS-a, sto je i bila solucija ponudjena na sajtu. To je upalilo, ali danas sam opet prebacio na default konektovanje da nesto proverim i kada sam vratio na OpenDNS, Isabel&Marco nikako ni da pocnu sa ucitavanjem. Iz zezanja promenim http u adresi u https i vidim obavestenje da su pod Denial-om.
P.S.
Crewbux mogu da ucitam, ali nema novih reklama (mozda sam vec kliknuo u zadnjih 24h?) Sa bux.to sam danima mucio muku, kao i sa WorldClix (trenutno mi oba rade)
Na vrh Go down
alenko
Pocetnik
Pocetnik

Broj komentara : 8
Registration date : 2008-08-29

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyFri Aug 29, 2008 6:17 pm

Admin (citat):
Ma nemaju Makedonci toliki bandwidth da bi mogli da izvedu dos napad tih razmera. Vidis da ljudi pricaju o dos zastiti od 1Gbps. MAkedonija cela ne verujem da ima toliki bandwidth (bez namere da vredjam Makedonce).

HEHE, znate kako kazu na isabelmarco forumu: "Napali su nas teroristicki hakeri iz Makedonije.
A jos jedna informacija, istina je Isabelmarco, Bux.to i ostale neke dobrostojece stranice su napadnute tj (Ddos attack)
Pozz
Na vrh Go down
Money M.
Moderator
Moderator

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyFri Aug 29, 2008 6:29 pm

Ma vazno je da svi sajtovi sad rade. A bux.to ne prima nove clanove ako su iz Makedonije Laughing
Na vrh Go down
alenko
Pocetnik
Pocetnik

Broj komentara : 8
Registration date : 2008-08-29

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyFri Aug 29, 2008 7:01 pm

heheh, da upravu si.
Nemogu da vjerujem da su Makedonci krenuli hakovati jednog od naseg provajdera tj :GlobalNeta.
Opasni ti Makedonci.
Izleda da su oni zacetnici tih Ddos napada. Very Happy
Na vrh Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyTue Sep 09, 2008 3:25 pm

Samo da se pohvalim danas sam dobio svoju prvu isplatu sa ovog sajta Very Happy

IsabelMarco's- moj prvi sajt Clip_162
Na vrh Go down
Igor
Aktivan Clan
Aktivan Clan

Broj komentara : 55
Registration date : 2008-08-10

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyTue Sep 09, 2008 3:32 pm

Koliko si cekao?
Na vrh Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyTue Sep 09, 2008 3:59 pm

Igor (citat):
Koliko si cekao?

Isplatu sam zatrazio 27.jula. Znaci da se ceka mnogo, ali najvaznije je da ipak placaju. Very Happy
Na vrh Go down
Igor
Aktivan Clan
Aktivan Clan

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyTue Sep 09, 2008 4:04 pm

Da li su mozda nesto pominjali da uvedu instant isplatu kao na neobux?
Na vrh Go down
stefans
Aktivan Clan
Aktivan Clan

Broj komentara : 83
Registration date : 2008-08-26

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyTue Sep 09, 2008 4:37 pm

Meni se ovaj sajt uopste ne dopada...jako mi sporo ucitava sto me jako nervira. Neznam sta je u njemu tako posebno???
Na vrh Go down
legolas
Vrlo Aktivan Clan
Vrlo Aktivan Clan
legolas

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyThu Sep 11, 2008 1:46 am

Znas sta je posebno? 1.400.000 clanova, redovne isplate kao ova sto sam upravo dobio:

IsabelMarco's- moj prvi sajt 011117249

I sto je najvaznije, AKTIVNI kupljeni referali Wink

Zatrazio sam isplatu 10. avgusta, dobio danas...Kao satic Wink Sledeca ce biti preko 200 $, za 30 dana stize Very Happy
Na vrh Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyThu Sep 11, 2008 2:28 am

@legolas
Ti zaradjujes ubedljivo najvise od svih ljudi koje znam sa naseg govornog podrucja, ako nije tajna koliko si kes love ulozio da bi mogao da dodjes do ovakvih isplata? Namerno nisam poslao pp da bi i drugi mogli da vide eventualan odgovor. Nema ljutnje i ako ne odgovoris.
Ipak se radi o privatnom podatku. Ne moras ni da napises tacnu cifru nego okvirno recimo izmedju 100 i 200, ili izmedju 500 i 1000. Cisto da znamo red velicina. I jos jedna stavar koja je ustvari i bitnija od sume koju si ulozio , dali si dosad ostvario neki profit u odnosu na ulozeno?
Na vrh Go down
legolas
Vrlo Aktivan Clan
Vrlo Aktivan Clan
legolas

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyThu Sep 11, 2008 2:48 pm

Uh...Ovako....Poceo sam se net zaradom baviti pre nekih 6 meseci (pre toga ono sto smo svi probavali, net kockarnice, pukao "kao zveckica" Wink ). Onda negde u martu pocnem sa HYIP i Autosurfovima...Islo je lepo...Masec dana...Bez'te od HYIP sajtova kao "djavo od krsta"...Nekako istovremeno supruga mi draga pronadje surfujuci bux.to...Ja sam je, bacajuci novce na HYIP, gledao kako klikce i, priznajem, smejao se (u sebi, da ne radi oklagija Wink ). E, kad su moji HYIP svi odreda popucali, krenem ja njenim stopama (ona je u medjuvremenu uplatila premijum i 100 refova na bux.to preko kreditne, posto nije imala tada Alert racun). Iznadjem Neobux, i POSLEDNJIH PREOSTALIH 40 $ koje sam imao na LibertyReserve zamenim sa jednim momkom za Alertpay i uplatim golden na upravo startujucem Neobux-u. Napravim blog, krenem po trafficima da bacam link za Neo. To je bilo negde pocetak maja meseca. Uskoro, pocnu instant isplate sa neo, kao i povecavanje broja mojih rentiranih referala na istom. U medjuvremenu sam se registrovao na bukvalno vise od 50 PTC sajtova. Kako su pristizali novci sa neo, poceo sam da kupujem premijume i referale na onima koji su mi se cinili pouzdanim (to radim i danas).

Da skratim pricu, ispasce do kraja "Rat i mir 2" Very Happy Uglavnom, od onih pocetno ulozenih 40 $, bez i centa vise, trenutno imam DNEVNO 40 $, sto znaci da se VISESTRUKO ISPLATILO (samo sa Neo sam do sada dobio na AP 434 $). Cilj mi je da imam dnevno 100 $, pa cu onda poceti da povlacim novce, a dotle ce valjda i Alert da uvede svoju karticu, da ne moram objasnjavati u banci odakle mi novci (dada, ima i toga).

Moj savet: ako vec niste, registrujte se na neobux, IM, think, crew, buxout...Dobar je i buxvisit, ali trenutno ne radi (mada je ona poruka koju dobijete kad otvorite taj sajt skroz istinita, nemoguce je da je slucajnost toliki broj DDOS napada odjednom). Ima jos interesantnih, ovo su samo ono 'TOP 5". Bux.to bi bio JAKO dobar (kreditna i sl.) ali kad bi se uozbiljio, a ne da premijumi cekaju po 6 meseci za isplatu.

Toliko od mene, nadam se da vas nisam ugnjavio previse, ovo je samo moja mala "per aspera ad astra" pricica Wink
Na vrh Go down
Turttless
Pocetnik
Pocetnik

Broj komentara : 13
Registration date : 2008-07-25

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyThu Sep 11, 2008 2:57 pm

Svaka cast Very Happy
Na vrh Go down
Igor
Aktivan Clan
Aktivan Clan

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyThu Sep 11, 2008 3:32 pm

Alal ti vera! Very Happy
Na vrh Go down
Money M.
Moderator
Moderator

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt EmptyMon Sep 15, 2008 7:30 pm

Sajt mi se ne odaziva, kakvo je stanje kod vas ?
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt   IsabelMarco's- moj prvi sajt Empty

Na vrh Go down

IsabelMarco's- moj prvi sajt

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/2 Idi na stranicu : 1, 2  Next