|
IsabelMarco's- moj prvi sajt |
|
|
Autor |
Poruka |
Admin
Admin
Broj komentara : 400
Registration date : 2008-07-04
|
Naslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt Mon Sep 15, 2008 7:47 pm |
|
|
- Money M. (citat):
- Sajt mi se ne odaziva, kakvo je stanje kod vas ?
Isto, ali vratice se oni sigurno, nije im prvi put da se ovo desava.
|
|
|
|
Money M.
Moderator
Broj komentara : 620
Registration date : 2008-07-05
|
Naslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt Tue Sep 16, 2008 3:14 pm |
|
|
Bas tako "We are back online but you can still notice some downtimes in the next 24 h"
|
|
|
|
Money M.
Moderator
|
Naslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt Wed Oct 01, 2008 11:21 pm |
|
|
Ljudi moji, je li ovo moguce
Konacno skupio 9$ na IM, bez i jednog refa, odem da zatrazim isplatu, nema nigde opcije, stoji samo Donate to Isabelnarco ! Nista sttrasno, rekoh, da pogledam forum, mozda nesto unapredjuju, kad imam sta da vidim:
NO MORE PAYOUTS FOR FREE MEMBERS ! FREE MEMBERS CAN SUBSCRIBE AND CLICK AS MANY ADS THEY WANT,PLAY LOTTERIE AND SO ON.
EVERYBODY FROM NOW ON HAS TO BE pREMIUM TO GET HIS PAYOUTS !
Nabijem vam i vama i vasoj lutriji ! Izvin'te za ovo, ali zasto bas danas ?!!!?
|
|
|
|
Admin
Admin
|
Naslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt Thu Oct 02, 2008 3:05 am |
|
|
- Money M. (citat):
- Ljudi moji, je li ovo moguce
Konacno skupio 9$ na IM, bez i jednog refa, odem da zatrazim isplatu, nema nigde opcije, stoji samo Donate to Isabelnarco ! Nista sttrasno, rekoh, da pogledam forum, mozda nesto unapredjuju, kad imam sta da vidim:
NO MORE PAYOUTS FOR FREE MEMBERS ! FREE MEMBERS CAN SUBSCRIBE AND CLICK AS MANY ADS THEY WANT,PLAY LOTTERIE AND SO ON.
EVERYBODY FROM NOW ON HAS TO BE pREMIUM TO GET HIS PAYOUTS !
Nabijem vam i vama i vasoj lutriji ! Izvin'te za ovo, ali zasto bas danas ?!!!? To im je pravi nacin da izgube bar pola clanova, ako im je to namera Izgleda da im ponestalo para. Nije problem da se plati taj premium problem je da se nadju premium referali posto oni koji nisu premium vise nemaju razloga da klikaju na ovom sajtu.
Edit dodatak: Ne mogu da verujem da na njihovom forumi ima ljudi (bez mozga) koji podrzavaju ovu ideju.
Edit jos jedan dodatak ovo je jace od mene:
Kazu ovo je sajt za ozbiljne igrace ne mogu da se dobiju pare za nista , ako hocete pare morate ida ulozite... A ja pitam kako pare za nista pa zar je klikanje " NISTA"? Kako onda drugi sajtovi placaju za to isto nista? Neki poltroni na njihovom forumu cak i podrzavaju ideju ali ne shvataju da su svi ti referali koje su oni kao "investitori" kupili ustavri isti oni koji ce da prestanu sa klikanjem posto vise ne mogu da podignu pare koje su zaradili klikanjem. Ili mozda i oni prodaju botove? Admin Crewbux-a je napisao na svom forumu da svi sajtovi prodaju botove ali da samo on ima mu... da prizna da to radi. Ovi izgleda nemaju ni to... Moram da priznam da je to sto je i ovaj sajt postao scam uzdrmalo moje poverenje u sve ptc sajtove i moracu da porazmislim dali da se i dalje bakcem sa njima.
|
|
|
|
Money M.
Moderator
|
Naslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt Thu Oct 02, 2008 4:44 am |
|
|
Napisao si dosta toga sto sam ja mislio
Ja sam postovao na njihovom forumu medju prvima, ne znam da li su me banovali i ne zanima me. Posle se javljalo pametnih ljudi, ali i dosta debila. Mrzi me da im objasnjavam neke stvari...
I moje je poverenje zestoko uzdrmano, za sada sam 100% siguran samo u Neobux, videcemo... Ne odustajem, savetujem i tebi isto, ajde da se skoncentrisemo na nekoliko pouzdanijih sajtova, to ne oduzima mnogo vremena, ako isplate, od isplate ulazemo i to je to. I ja gledam da se ukljucim u jos nesto, pored ovoga, nisam jos nasao nista konkretno, ti ako smislis nesto zanimljivo, javi, mozda mozemo da saradjujemo, ja cu uciniti isto
SISA BEL NARKO
|
|
|
|
Money M.
Moderator
|
|
|
|
vlada89
Pocetnik
Broj komentara : 19
Registration date : 2008-08-11
|
Naslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt Thu Oct 02, 2008 11:23 pm |
|
|
ja sam sad trazio isplatu i bila je opcija da me isplate na alertpay ne znam u cemu je problem? ovo mi je history: Current Requests Date Amount Method Status 02-Oct-2008 $9.03 AlertPay
|
|
|
|
Igor
Aktivan Clan
Broj komentara : 55
Registration date : 2008-08-10
|
Naslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt Thu Oct 02, 2008 11:33 pm |
|
|
i meni tako pise, izgleda da ce meni i tebi isplatiti to...
|
|
|
|
Money M.
Moderator
|
Naslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt Thu Oct 02, 2008 11:36 pm |
|
|
Pare nisu problem...para nema
Ja sam juce, posle vise neuspelih pokusaja, uspeo da zatrazim isplatu. Ali, kakva je vajda od toga kad ne placaju free memberse ???
|
|
|
|
vlada89
Pocetnik
Broj komentara : 19
Registration date : 2008-08-11
|
Naslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt Thu Oct 02, 2008 11:44 pm |
|
|
sacekajmo max 40 dana pa cemo videti...
|
|
|
|
stefans
Aktivan Clan
Broj komentara : 83
Registration date : 2008-08-26
|
Naslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt Thu Oct 02, 2008 11:45 pm |
|
|
Izgleda da ce da opstanu samo sajtovi koji iskljucivo rentiraju referale...
|
|
|
|
Admin
Admin
|
Naslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt Fri Oct 03, 2008 12:00 am |
|
|
Ni su jos pre uveli pravilo da ne isplacuju neaktivne clanove, a pod neaktivnim clanovima se smatraju oni koji ne klikaju 7 dana. Tako da ako prestanete sa klikanjem imaju opravdanje da vam ne plate a ako nastavite sa klikanjem ispadate budale posto vam ionako nece platiti, izgleda da moramo da se pomirimo sa cinjenicom da su nam tamo propale pare.
Ovu temu cu da prebacim u SCAM sekciju za neki dan posto mislim da joj je tamo mesto.
|
|
|
|
legolas
Vrlo Aktivan Clan
Broj komentara : 149
Registration date : 2008-07-13
|
Naslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt Fri Oct 03, 2008 1:46 pm |
|
|
- Money M. (citat):
- Cisto ako neko hoce da procita moj odgovor na forumu jednom liku (ja sam Isabelmarcorix):
http://kevain.com/isabelmarcoforum/index.php?topic=10039.msg59318#msg59318
Zezanje brate Baciti pogled dok ga ne obrisu Hahahahahhahahah...Gde latvijcu da kazes da je u SSSR...lolz....Pa zna se ko je davao vecinu clanova SS jedinica u 2. polovini WWII Admin, sorry za OT
Ja inace cekam za isplatu 207 $, nadam se da ce barem toliko poziveti (mesecni premijum imam). Mada, mislim da nece puci, pogledajte cim se sve bave (izmedju ostalog, i ruske mlade! sic)
A na stranu to sto su iz Kolimbije....Pa ako scamnu, ne gine im da ih traze po konejnerima...Deo po deo...Po celoj Kolumbiji
|
|
|
|
Money M.
Moderator
|
Naslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt Fri Oct 03, 2008 3:45 pm |
|
|
Ma salio sam se, naravno Znao sam gde je ranjiv Primio se, cak je stvarno pomislio da sam iz Amerike
U sustini, muka mi je od ljudi koji, cim sajt pocne da se zali kako ima problema i da mora da uvede neke restrikcije, pocnu da se uvlace i da jadikuju kako im je mnogo krivo, kako se nadaju da vlasnici nece bankrotirati i slicne gluposti Jos pitaju da li oni mogu da pomognu nekako To rade i obicni i premium clanovi. Kao da nemaju grama pameti bre ! Kazu da IM nije humanitarna organizacija, pa ne ucestvujemo ni mi u nekoj omladinskoj radnoj akciji, vec klikamo za pare brate
"Sorry Guest, you are banned from using this forum! spammer sucker "
Bilo je i vreme Ali, ako se nadaju da su me se otarasili, malo su se preracunali Kad budem imao vise slobodnog vremena...
|
|
|
|
Money M.
Moderator
|
Naslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt Fri Oct 31, 2008 3:19 pm |
|
|
Kao sto i predvideh, ovi su stvarno na izdisaju...
P.s. Bacite pogled na zadnji post na njihovom forumu, u vezi donacija clanova sajtu Mozda ga jos nisu izbrisali
|
|
|
|
Dejan84
Moderator
Broj komentara : 429
Mesto : Srbija
Registration date : 2008-08-19
|
Naslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt Thu Dec 18, 2008 8:45 pm |
|
|
je li ovaj postao scam? Je li neko dobio isplatu?
|
|
|
|
Sponsored content
|
Naslov komentara: Re: IsabelMarco's- moj prvi sajt |
|
|
|
|
|