PTC zarada
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PTC zarada

Forum namenjen ljudima koje zanima PTC nacin zarade na internetu.

HomeHome  Latest imagesLatest images  TražiTraži  RegistracijaRegistracija  Login  

Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Autor Poruka
Jackrabbit
Pocetnik
Pocetnik

Broj komentara : 11
Registration date : 2009-11-24

Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 Vide
KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyTue Nov 24, 2009 4:09 pm

ivanrandjic (citat):
JOj prijatelju pa tako mozes samo da osedis nista vise. lol!

Nego pazi. Kada se ulogujes na uploading zatrazis FTP nalog (ovo je link http://uploading.com/partners/tools/).
Posle toga skines total commander ultima prime 4.9 i preko njega uploadujes
E, brate, da li bi mogao da mi pomogneš oko ovoga, baš ovo o čemu pričaš mene zanima. Elem, ja sam tek pre par dana izvalio ovaj uploading.com i počeo da radim sa tim. Nisam još nešto ozbiljno pristupio tome, tu i tamo okačim po nešto koliko mi vreme dozvoli, ali već vidim da bi zarada mogla čak da bude solidna ako se ovome posvetiš ozbiljno. I mislim da bih za ovih nedelju dana koliko uploadujem zaradio mnogo mnogo više da njihov upload radi kako valja, umesto što mi uspe tek svaki deseti upload, jer većina njih se zablokira negde oko 10%. I tako izgubim mnogo vremena i na kraju jedva uspem tek po nešto da uploadujem. Uploadujem ovako obično, preko sajta i zaista od toga jedino mogu da osedim. albino

E, sad, ja sam guglao i guglao, vidim da ljudi širom sveta hvale uploading.com kao dobar izvor zarade, ali svi od reda spominju nekakve automatske uploadere koje ostave preko noći i onda ujutro postavljaju fajlove koji su preko noći okačeni. O čemu se tu radi, gde mogu da nađem te uploadere? Koliko sam shvatio, ranije je samo uploading.com nudio takav uploader, a sada ne vidim na njihovom sajtu da ima tako nečega. Po nešto sam našao preko Google, ali nisam baš siguran u to.

I tako guglajući naiđoh na ovaj forum i na ovu temu, pa reko' možda bi ti mogao da mi pomogneš i objasniš mi na koji način ti uploaduješ fajlove. Smile Kapiram da uz takav upload može lepo da se zaradi. Hvala unapred!
Na vrh Go down
Jackrabbit
Pocetnik
Pocetnik

Broj komentara : 11
Registration date : 2009-11-24

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyWed Dec 02, 2009 11:22 pm

Evo, pitao sam ove sa uploading.com kada će opet biti dozvoljene registracije novih FTP naloga i FTP upload, evo odgovora od njih:

Citat :
Hello, Registration of new FTP accounts is temporary stopped and we are not able to tell when itwill be restored at the moment. But we are going to realease a new desktop uploader with support of multiple uplaods quite soon.

--With Best Regards,Uploading.com Support Team
Ako ovo stvarno odrade vrlo uskoro, biće do jaja.
Na vrh Go down
Dejan84
Moderator
Moderator
Dejan84

Broj komentara : 429
Mesto : Srbija
Registration date : 2008-08-19

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyWed Dec 02, 2009 11:34 pm

Bilo je te priče pre, videt ćemo!
Na vrh Go down
Megas
Aktivan Clan
Aktivan Clan

Broj komentara : 73
Registration date : 2009-03-04

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptySun Dec 13, 2009 3:10 pm

Ima li jos neko problema sa uploadom na uploadin.com???Ja kada uploadujem nesto na klasican nacin preko sajta ide mi upload i ostavim ga ,pogledam sa vremena na vreme ide 30% pogledam mposle sat ono na 8 %!!???Znaci ide ispocetka!U cemu je problem?
Na vrh Go down
Money M.
Moderator
Moderator

Broj komentara : 620
Registration date : 2008-07-05

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptySun Dec 13, 2009 4:14 pm

Da kucnem u drvo, uploadovao sam nekoliko fajlova prethodne sedmice i nije bilo problema. Danas nisam probao Suspect
Na vrh Go down
srboljub89
Moderator
Moderator
srboljub89

Broj komentara : 492
Mesto : Bijeljina, Republika Srpska
Registration date : 2009-08-27

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptySun Dec 13, 2009 5:33 pm

Megas (citat):
Ima li jos neko problema sa uploadom na uploadin.com???Ja kada uploadujem nesto na klasican nacin preko sajta ide mi upload i ostavim ga ,pogledam sa vremena na vreme ide 30% pogledam mposle sat ono na 8 %!!???Znaci ide ispocetka!U cemu je problem?

ja radim remote upload sa rapidshera.
Na vrh Go down
http://www.balcanmovie.com
srboljub89
Moderator
Moderator
srboljub89

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyWed Dec 30, 2009 11:54 pm

zajebava li koga upload u poslednje vreme?
Na vrh Go down
Dejan84
Moderator
Moderator
Dejan84

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyThu Dec 31, 2009 12:30 am

Da! Sleep
Na vrh Go down
Money M.
Moderator
Moderator

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyThu Dec 31, 2009 1:18 pm

Konacno moja druga isplata (stigla za 4-5 dana):

Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 Uploading2

Srecna Nova godina ! cheers

santa
Na vrh Go down
srboljub89
Moderator
Moderator
srboljub89

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyThu Dec 31, 2009 7:14 pm

cestitam, i da ih bude jos dosta, dosta Very Happy cheers santa
Na vrh Go down
Money M.
Moderator
Moderator

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyThu Dec 31, 2009 7:25 pm

I isplata i godina Laughing Hvala i takodje! rendeer
Na vrh Go down
srboljub89
Moderator
Moderator
srboljub89

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyThu Dec 31, 2009 7:29 pm

hvala i sretna nova godina. santa
Na vrh Go down
marhahajcs
Vrlo Aktivan Clan
Vrlo Aktivan Clan

Broj komentara : 107
Registration date : 2009-04-21

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptySun Jan 03, 2010 11:54 pm

Ne moguće uploadovati! No
Na vrh Go down
srboljub89
Moderator
Moderator
srboljub89

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyMon Jan 04, 2010 12:00 am

marhahajcs (citat):
Ne moguće uploadovati! No

nekad nece da radi remote upload, kao sto sad ne radi. affraid
Na vrh Go down
Money M.
Moderator
Moderator

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyMon Jan 04, 2010 12:23 am

Kod njih vazi ono "nece, nece, pa stane" lol! Ja sam odustao od uploada do daljnjeg, bolje raditi na promociji starih linkova...
Na vrh Go down
Dejan84
Moderator
Moderator
Dejan84

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyMon Jan 04, 2010 1:49 am

Najteže je uplodovat subotom i nedeljom kada je server prezauzet. Tim danima je najpametnije postovat, a uplodovat sredom, četvrtkom... pirat
Na vrh Go down
Dejan84
Moderator
Moderator
Dejan84

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyTue Jan 26, 2010 6:32 pm

http://uploading.com/partners/

Dear partners!

We regret to inform you that our company was cheated by a large ad network, as a result we bear substantial losses at the moment, and we have to make up by optimization of our payout rate scheme. Unfortunately, these changes will affect some of our partners.

For a long period payouts for downloads from some countries were compensated by the profit from advertising only, and since this revenue is lost now (though all payouts have been processed already), we have to take drastic measures in order to ensure further service operation.

There is a new rule in place for our partners from today: if a partner's summary traffic from the following countries - Brazil, Japan, Russia, Poland, Turkey, Mexico, Ukraine, Spain, Hungary, Romania - is more than 50 % of his total traffic amount, then payout rates for this partner are halved (taking into consideration the partner status). At that, any partner experiencing this update is automatically reverted back to the standard rates as soon as this ratio goes below 50 % value.

By introduction of these changes we hope to inspire our partners to earn more, and you know that the most profitable countries are USA, United Kingdom, Canada, France, Australia, Germany, Belgium, Switzerland and other Western Europe countries. At the same time such developing regions as Latin America, Asia and Eastern Europe are far behind in their potential to pay for any services via internet. We would like to note that the traffic from the mentioned favourable countries allows you to reach the highest status in our system, thus the new rule should make our partners draw more users from these countries and thus earn more.

We realize that some of our partners will be disappointed with the news, however these changes will not affect the most efficient ones, quite the contrary the more downloads from profitable countries you get, the higher revenue you earn. Moreover, we reserve a right to disable this correction for some of our profitable partners, even if percent of their file downloads from the mentioned countries is high enough.

Unfortunately, at the moment it is not possible to say for how long the new rule will work. At the moment we are extensively exploring new opportunities to compensate the losses and thus revert back the previous rates for our partners. We hope for your understanding.

Sincerely yours,
Uploading.com Team.Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Na vrh Go down
ivanrandjic
Aktivan Clan
Aktivan Clan
ivanrandjic

Broj komentara : 89
Mesto : Ivanjica
Registration date : 2009-07-28

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyTue Jan 26, 2010 6:34 pm

Procitao sam to jutros... Mada to se mozda nece odraztiti toliko negativno na nas.... Vreme ce pokazati
Na vrh Go down
http://angels-softwares.co.cc
Money M.
Moderator
Moderator

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyThu Feb 04, 2010 3:40 pm

Izgleda da oni ne nameravaju u ovom veku da omoguce normalno uploadovanje fajlova. Sad su izbrisali onu stavku Tools, gde je trebao da stoji taj hipoteticki uploader Mad Ja ne kacim nista vec duze vremena, sem poneki manji fajl, nema leba. Status light konstantno. A od referrala takodje ni centa nemam, interesantno...
Na vrh Go down
ivanrandjic
Aktivan Clan
Aktivan Clan
ivanrandjic

Broj komentara : 89
Mesto : Ivanjica
Registration date : 2009-07-28

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyThu Feb 04, 2010 5:59 pm

Ne znam da li ste procitali nove vesti ali od sada uploadovanje preko ftpa je omoguceno samo premium korisnicima, tako da je sada uploadovanje skoro nemoguce.
Na vrh Go down
http://angels-softwares.co.cc
marhahajcs
Vrlo Aktivan Clan
Vrlo Aktivan Clan

Broj komentara : 107
Registration date : 2009-04-21

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyTue Feb 23, 2010 10:06 pm

Trenutno upload radi normalno .
Jel plaćaju još uvek?
Na vrh Go down
Dejan84
Moderator
Moderator
Dejan84

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyTue Feb 23, 2010 10:08 pm

da Very Happy
Na vrh Go down
srboljub89
Moderator
Moderator
srboljub89

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyTue Feb 23, 2010 10:40 pm

ivanrandjic (citat):
Ne znam da li ste procitali nove vesti ali od sada uploadovanje preko ftpa je omoguceno samo premium korisnicima, tako da je sada uploadovanje skoro nemoguce.

ja koristim remote, jer imam svoj rapidleech. cheers
Na vrh Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Broj komentara : 400
Registration date : 2008-07-04

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyTue Feb 23, 2010 11:59 pm

Ako nije tajna na kom serveru imas rapidleech ( interesuje me koliko placas hosting za rapidleech) i koliko o kojih premium naloga imas?
I ja mislim da je sopstveni rapidleech najbolje resenje za upload, samo se preracunavam dali se isplati Question
Na vrh Go down
http://www.ptczarada.info
srboljub89
Moderator
Moderator
srboljub89

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 EmptyWed Feb 24, 2010 1:25 am

Admin (citat):
Ako nije tajna na kom serveru imas rapidleech ( interesuje me koliko placas hosting za rapidleech) i koliko o kojih premium naloga imas?
I ja mislim da je sopstveni rapidleech najbolje resenje za upload, samo se preracunavam dali se isplati Question

ja sam kao platio za 1 mjesec, ali evo vec drugi mjesec, a ja jos imam leech. Cijena za 1 mjesec je $5.
A premiuma imam nekoliko na RapidShare i jedan na Netload. Tako da sa njih radi upload. Mogu ti dati moj leech, ako hoces da probas.
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem   Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem - Page 7 Empty

Na vrh Go down

Uploading.com - Zaradite Novac Uploadovanjem

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 7/8 Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next